مواد لازم برای طرز تهیهی ترشی بادمجان خانگی
سر و ته بادمجانها را بگیرید و آنها را به قطعات درشت خرد کنید.
بادمجانها را در سرکه و نمک برای یک ربع بجوشانید. آنها را جایی بگذارید تا سرکهی اضافی ازشان خارج شود. برای این کار میتوانید بادمجان را در آبکش قرار دهید. برای هر یک کیلو بادمجان، یک لیوان سرکه لازم است.
بادمجان را داخل شیشه بگذارید و روی آن مقداری از مواد ترشی (سیر، سبزی معطر، سیاهدانه، گلپر، فلفل قرمز یا سیاه) را بریزید. دوباره بادمجان بگذارید و به همین ترتیب لایهلایه مواد و بادمجان را در ظرف بریزید. سیر را میتوانید با چاقو ریز کنید یا آن را در غذاساز ریخته و با کمک دستگاه خرد کنید.
برای تهیهی سبزیجات ترشی، باید آنها را بشویید، وقت کافی دهید تا کاملا خشک شوند و خردشان کنید. اگر بعد از شستن، آب آنها را به درستی نگیرید و زمان کافی برای خشک شدن ندهید، ممکن است باعث کپک زدن ترشی شوند.
سیاهدانه، گلپر، فلفل قرمز و قرمز سیاه را در صورت تمایل اضافه کنید. بهتر است از دانهی این مواد به صورت آسیابنشده استفاده کنید.
میتوانید روی مواد یک یا دو فلفل سبز تند بگذارید. این بسته به ذائقه و سلیقهی شما دارد. اگر دوست ندارید ترشی تند شود، به آن فلفل سبز اضافه نکنید.
مقدار سیر را زیاد نریزید (تقریبا در ازای هر کیلوگرم بادمجان، ۴۰۰ گرم سیر لازم است). زیاد بودن سیر میتواند باعث تندی نامطبوع ترشی شود